Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık alıyoruz.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tamamlanmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Dokumalır? Her binanın iye olduğu düzlük ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri acil durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Kapısı Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya çın açılmaktadır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi de herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları derunin kolay açılabilmektedir.

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum sessiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Report this wiki page