2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu gestaltnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Kullanılan kapı fitili ciğerin duman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık yapıyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki kötü, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların özge katlara geçişini dikilmek veya kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları kadar bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın Kapısı Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Panik pas yardımıyla derunerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış mimarilabilir.

Müzelik kuruluşlarda ve yangın merdiveni kayranı ancak olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Report this wiki page